Hur beräknar man antalet muggar med tryck som behövs?

number of mugsIdag finns det många olika prylar som man kan göra unika med exempelvis bilder eller varför inte tryck av företagsloggan. Men visst är det egentligen mycket bättre att införskaffa sig något som faktiskt har ett syfte och en positiv användning till personalen vid företaget? Ett bra exempel på detta är muggar med tryck! Muggar används dagligen av nästintill alla vid ett företag. Man kanske har en fikapaus vid tiotiden eller tretiden där muggar kommer till användning, man använder sig av en mugg på morgonen då en stark kopp kaffe kan vara extra behövd och man använder sig även av en mugg för att dricka en god varm choklad när det är extra kallt ute.

Muggar kommer även till användning när man har kunder på besök och vill bjuda på en kopp kaffe under mötet. Med andra ord så är användningen av muggar vid ett företag därför stor och att göra dessa extra fina med företagsloggan är inte alls en dum idé.

Hur beräknar man hur många muggar med tryck som behövs?

När det är dags att beställa muggar till företaget kan det vara svårt att uppskatta hur många som faktiskt behövs. Dels måste man tänka på personalen som skall använda muggarna, hur många dessa faktiskt är, hur många kunder man har på besök och att även om muggar med tryck håller länge så kanske några extra kan vara bra eftersom saker kan gå sönder. Det kan vara klokt att också införskaffa några extra just för att ruljangsen kan vara stor och man vill ju inte riskera att inte ha tillräckligt med muggar när en viktig kund är på besök.

När man köper muggar med tryck kan det vara bra att räkna en mugg per anställd. Vidare bör man beräkna hur många kundbesök man har per dag. Låt säga att man har 20 anställda och 3 besök i veckan, då kan 23 stycken vara en rimlig siffra.