Muggar för fikarummet

Mugs for coffee roomDet finns många anledningar till att man som företag ska investera i muggar med sin egen logo på, först och främst så är det mycket trevligt och ser dessutom väldigt professionellt ut. Många företag väljer att investera i muggar med sin logo på som de kan ha i bland annat fikarummet på jobbet, då behöver de anställda inte ta med sina egna muggar samtidigt som det förstärker gemenskapen ytterligare genom att skapa en viss känsla i fikarummet. Med små medel kan man skapa en stark “Vi-känsla” på företaget och genom att lägga ned lite tid och pengar på att göra detta leder det ofta till bättre samarbete mellan de anställda och en bättre känsla på jobbet. Det leder även till en större effektivitet och därför är det en väl värd investering att köpa muggar med egen logo på.

Om du dessutom vill göra något alldeles extra så kan alla anställda på en egen mugg med sitt namn på tillsammans med företagets logo, då får var och en känna sig extra speciell och det kommer sannolikt bli ännu mer uppskattat. Nackdelen med detta är att slarviga anställda snabbt tappar bort sina muggar men det kan även leda till bättre ordning i fikarummet när alla använder sina egna muggar och även diskar sina egna muggar, man ser snabbt vem det är som inte har diskat och därför blir det även mindre disk som bara står.

Det är dessutom mycket billigare att beställa muggar online än det är att köpa dem i en butik, därför sparar du mycket pengar när du ska göra större beställningar och se till att varje anställd får en egen mugg. Du får givetvis inte glömma bort din egen mugg, många låter även de anställda designa sina egna muggar tillsammans med företagets logo för att göra det ännu roligare.