Muggar med tryck – en klok investering

Mugs pressureSom företag kan man se till att synas på många olika sätt, en sak är dock säker och det är att om du inte syns så finns du inte. Kunder måste få möjlighet att känna till dig på många olika sätt och du måste vara aktiv i att se till att de får vetskap om dig som företag för att det faktiskt ska fungera. Detta är superviktigt speciellt för nystartade företag samtidigt som inget företag egentligen förlorar på att göra reklam för sig själv, studier har visat att ju fler gånger en kund hör ett företags namn desto mer pålitligt tror de att företaget är, oavsett om de någon gång har haft med företaget att göra eller om de vet någonting om det generellt. Därför är det en fördel att göra företaget stort och välkänt.

Muggar med tryck är en väldigt bra och även en väldigt prisvärd investering, du kan enkelt beställa muggar med ditt företagstryck på eller din logo och dela ut till dina anställda, det är mycket billigare att beställa dessa muggar online än att handla dem i butik och dessutom blir de personliga och ger ett professionellt intryck. Dina anställda kommer att känna sig uppskattade och många kommer sannolikt även att använda sig av muggen på ett annat ställe än på jobbet.

Många företag väljer dessutom att dela ut muggar med sin logo vid eventuella evenemang och dylikt. Om man ger bort en gratisgåva så lockar man kunder att ta kontakt med företaget, det finns en princip som heter att gratis är gott och det kommer snart fylla exempelvis ert tält vid en eventuell mässa eller annat typ av evenemang. Många lockar med att de “50 första får en mugg” på så sätt har man även kontroll över utgifterna och man kommer att locka människor under hela dagen.